Welkom bij de wereld van DataDash Meta-XP!

Samen met one M2 Pro Mining community vieren wij de volgende stappen conform het transformeren van de huidige mining participatie in een echt gedecentraliseerde, multi-token mining ervaring. Dit is het viermoment voor alle supporters van de MXC Foundation en haar partners, terwijl we verder ontwikkelen / evolueren naar de wereld van Web3 IoT, dit is de eerste stap die we samen met jou nemen. Meta-XP is zo ontworpen dat iedereen profiteert van de groei van MXC als een wereldwijde beweging en om de groei van onze mining community op een duurzame manier bevorderen.

Wat gaat er veranderen?

Een van de meest opvallende veranderingen in de DataDash-App is de Lay-out van de mining-weergave pagina. We hebben deze pagina zeer zorgvuldig gerangschikt om een aantal belangrijke gebeurtenissen in uw multi-token mining-ervaring beter te kunnen demonstreren.

1. F-NFT’s

De introductie van F-NFTs of zoals wij ze noemen “Functionele NFTs”. Bovenaan de mining pagina ontdek je een uniek elektro-ei. Dit is een voorgebroedt ei, wat betekent dat als je ervoor kiest om het uit te broeden, er een DataFunk uit je unieke ei zal verschijnen. Dit ei is een letterlijke introductie naar de wereld van DataFunks NFTs. Als je op het ei klikt kom je meer te weten over de wondere wereld van DataFunks. Nu, voordat je het vraagt, ja, er zal een beperkte airdrop zijn voor de mining community waaronder de besten worden uitgekozen aan de hand van het gezondheidspercentage van de miner! DataFunks zijn uniek en ze zullen een belangrijke rol spelen in het MXC-Ecosysteem door bruikbaarheid, functionaliteit en oneindige mogelijkheden te bieden met betrekking tot Web3- en Metaverse-schaalbaarheid.

Belangrijke punten

- Neem een kijkje naar MXCs Functional NFTs
- Iedereen krijgt een pre-broedei op hun nieuwe mining display
- Gratis DataFunk NFT-Airdrop zal plaatsvinden voor bestaande mijnwerkers met een uitzonderlijke gezondheid

2. Multi-Token Mining

Sinds de lancering heeft de M2 Pro Miner zichzelf gepositioneerd als een echte multi-token miner. Als gevolg hiervan krijgen onze meer gevestigde miners een gratis kans om mining migratie naar DataHighway (DHX) token te starten. De mining migratie is essentieel en zal plaatsvinden voor alle MXC-miners op lange termijn. Het is belangrijk op te merken dat wanneer u de overstap maakt naar DHX-mining, uw mining brandstoftank (gezondheid) een essentiële rol zal spelen in uw vermogen om het meeste uit DataHighway token mining te halen. De logische reden om met deze overgang te beginnen (die plaatsvindt voor miners die al geruime tijd op het netwerk zijn) is om de blijvende duurzaamheid en levensduur van de MXC-token te garanderen. Bovendien zorgt het ervoor dat je de komende decennia on-chain tokens kunt minen. Nee, dat was geen typfout, decennia! Om de deal nog leuker te maken, komt er een gratis DataHighway-Token ($DHX) airdrop voor onze gezondheidsbewuste miners, zodat ze gemakkelijk en bewust kunnen overstappen naar de wereld van de DataHighway-Token. Dit betekent dat je MXC, DHX en BTC allemaal tegelijkertijd kunt gaan minen, met Polkadot-Mining later dit jaar. Er is nooit een beter moment geweest om te minen met de M2 Pro Miner.

TAKEAWAYS

- Langetermijn-miners op het MXC-netwerk zullen geleidelijk van MXC naar het DHX-netwerk gaan
- Miners met een sterke gezondheid ontvangen een gratis DHX-airdrop om ervoor te zorgen dat hun overgang gemakkelijk is

3. Meta-XP Ringen

een spannend, nieuw interactief element dat net zo uniek is als jij. Meta-XP-ringen demonstreren uw participatieve mining op individuele ketens, zodat u uw voortgang nauwkeurig kunt volgen tijdens uw multi-token mining reis. Van MXC, DHX tot Bitcoin en binnenkort uit te brengen Polkadot-Mining, alle aspecten van uw mining reis worden hier weergegeven. U kunt uw voortgang nauwkeurig volgen, die vergelijken met andere MXC-supporters en uw Meta-XP voortgang individueel met elkaar te delen!

TAKEAWAYS

- Uw verschillende token mining-deelnames worden nu duidelijk weergegeven op uw mining overzicht; ieders deelname aan mining zal anders zijn
- Polkadot-mining wordt in december 2022 aan de mining-ringen toegevoegd

4. Hexagon Metaverse

De nieuwe toegang tot de Metaverse begint met versie 1.0. De inzet van deze eerste versie richten we ons op de M2 Pro Miner-distributie. Waarom? Omdat we samen met u, onze wereldwijde mining community, de essentiële stap zetten naar de echte-wereld dataconnectiviteit. Hiervoor hebben we een eerlijke dekking nodig. Zo worden we ‘s werelds grootste Web3 IoT Data Netwerk. Door een hexagon diameter van 2,4 km (1,5 mijl) te implementeren voor elke 10 M2 Pros, zorgen we voor een eerlijke spreiding van ons netwerk. In toekomstige updates zullen we onze meta-realiteit crossover implementeren en DataFunk NFTs introduceren, inclusief alles van hexagon-advertenties, NFT-promoties, leider borden en exclusieve aanbiedingen. We bouwen een uniek netwerk door de mensen, voor de mensen en samen zijn we van plan om de hele wereld te bestrijken, één hexagon per keer.

TAKEAWAYS

- Het M2 Pro Mining-netwerk groeit en het is tijd om ons IoT-gegevensbereik uit te breiden
- Elke hexagon heeft een diameter van 2,4 km (1,5 mijl) en er zijn maximaal 10 miners per hexagon toegestaan
- Groene hexagons vertegenwoordigen een vrij beschikbare hexagon voor breed gebruik, gele hexagons zijn enigszins vol en rode hexagons zijn helemaal vol
- De verspreiding van miners is om ons voor te bereiden op de lancering van ons datanetwerk voor volledig commercieel gebruik over de hele wereld

5. Hoogte- en oriëntatie-factoren

we hebben deze factoren verwijderd en ze zullen niet langer een straf zijn voor uw mining. De reden hiervoor is dat we na een aantal tests met onze commerciële data netwerkpartners al veel hebben geleerd over ons datanetwerk en de behoeften van onze klanten / partners zoals: Gin 1689, Careband en Digital Matter.

TAKEAWAYS

Na een aantal commerciële tests met het MXC-netwerk in Azië, Europa en Noord-Amerika te hebben uitgevoerd, hebben onze partners de noodzaak aangetoond van een netwerk dat andere gebieden waardeert boven de hoogte en de oriëntatie van een mijnwerker, met als resultaat dat we deze elementen uit onze mining straffen hebben verwijderd.

Dit is een spannende tijd om een duurzame mining community te worden. We zijn er echt op verheugd om van IEDEREEN te horen en om de deelname van onze gevestigde mining community te vergroten. We geloven dat dit de meest avontuurlijke stap in de wereld van Web3 ooit is, en we zijn verheugd je aan boord te hebben!

De komende dagen zullen we Meta-XP samen met jouw, onze MXC-community, blijven vieren! Inclusief prijzen en weggeefacties, van cadeaubonnen, multi-token merch-packs tot Oculus VR Headsets, de wereld van Web3 IoT is hier en MXC zorgt ervoor dat u klaar bent voor de wereld van virtuele realiteit!

In the following days we will continue to celebrate Meta-XP together with you, our MXC community! Including prizes and giveaways, from gift vouchers, multi-token merch packs, through to Oculus Virtual Reality Headsets, the world of Web3 IoT is here and MXC is making sure you are ready for the world of virtual reality!